Friday, October 23, 2009

Saya Bangun Dari Hibernasik Ayam

Waktu skarang : 12.45PM ( aku rehat )
Aku tengah rehat k, so jangan cakap aku curi tulang…..





Assalamualaikum…. Huhu dah lama aku tak update blog nih, dekat 5 bulan dah klu tak silap….. hua hua hua….. lepas ja sembuh dr eksiden, ari² membosankan kat tempat keja pon bermula…. Tapi nak wat mcm mana kan, hidup mesti diteruskan, nak teruskan hidup mesti makan, nak makan kena ada duit, duit nak amik mana??? Huhu amik mana lagi, kena keja lah… tak kan nak mintak sedekah kart org plak? Tak kan nak harap wang ringgit mak bapak plak….. klu mcm tu pi mampus la, nyusahkan org ja hidup…. Hehe…. So kasihku tersimpul rapi ( eh apa hal plak tetiba tajuk lagu Elly Mazlin nih.. ) ulang semula, So kesimpulan nya terpaksa la keja…. Keja untuk cari duit, duit untuk makan dan makan untuk teruskan hidup~

Keja aku la ni kdg² sgt mentensyen kan, sangat penin dan sangat rumit…..
Ari² rasa mcm nak belah ja dr situ, mula lah buka Mudah.my buka Jobstreet buka Jobmalaysia dan segala moyang JOB JOB yg lain ( bila mai time tensyen² la ) tapi time tak da masalah ok ja…. Keja lah aku dengan senang hati…. Hehe.. Normal lah kan, mana ada keja yg senang kart dunia nih kan, mesti stress jugak kdg²…. Nak keja senang tak payah keja lah… Tapi dalam seminggu dua nih, kira ok lah…. Tak da lah tetekan sangat….. Balik pon on time, tak dak dah nak stay back stay back…. Allhamdulillah….. Harap² situasi mcm nih beterusan lah…. Amin….. Huhu mcm tak kena ja tajuk antri dengan entri kali nih…. Huah huah huah….. Belasah ja lah….
Bersama² entri yg apa lah sangat nih, aku selitkan skit gamaq² aku ngan member² kart tempat keja aku……


Waktu skarang : 1.10 ( masa rehat dah abis… shuuhh~ pi wat keja nuh…. Nnt ada yg ckp² blakang plak )
Saiyonara minna ^-^






4 Comments & Keritik:

Chapit said...

salam..
apa khabar sekarang?
lama xupdate blog?
=)

.::: JaSLizA :::. said...

Wassalam.... sihat ja mcm biasa...
tapi tu lah bz skit.... huhu

Chapit said...

biasalah tu..
smua bz ngn kerjaya tersendiri.
=)

.::: JaSLizA :::. said...

huhu... btul2
chapit duk penang?